Такої смакоти ви ще не їли: готуємо італійську цибулеву фокачу
15 вересня 2024,
21:59
Читать новость на русском
Джерело:
інстаграм Мирослави ПекарюкІталійська фокача вже завоювала весь світ. Цей смачний хліб вам точно сподобається.
Для приготування не треба складних інгредієнтів. Окрім цього, процес буде дуже простим та захопливим.
Варто спробувати Найшвидший перекус з незабутнім смаком: готуємо піцу на пательні за рецептом Ектора
Цибулева фокача
- Час: 40 хвилин
- Порцій: 4
Інгредієнти:
– 300 грамів кукурудзяного борошна;
– 50 грамів кукурудзяної крупи;
– 750 грамів цибулі;
– 450 мілілітрів води;
– 70 грамів бринзи;
– 3 столові ложки олії;
– сіль, перець, італійські трави до смаку.
Дивіться, як приготувати цибулеву фокачу: відео
Приготування:
- Цибулю почистьте, наріжте перами, посоліть, гарно перемніть і пасеруйте на пательні до м'якості.
- У глибоку миску налийте воду, додайте кукурудзяне борошно, крупу та збийте все віничком до однорідності.
- Далі додайте бринзу, трохи солі, перець, цибулю, олію, італійські трави й гарно все перемішайте.
- Вилийте масу в деко для запікання, застелене пергаментом, рівномірно розподіліть, щоб товщина була орієнтовно 1,5 сантиметра. Випікайте в духовій шафі при температурі 180 градусів 20 хвилин.
Сподобався рецепт? Дізнайтеся, як приготувати хрусткі та соковиті "пивні" чебуреки.