Рецепт, який неможливо зіпсувати: готуємо розкішну цвітну капусту в клярі

24 серпня 2024, 12:59
Читать новость на русском

Цвітна капуста – овоч, який часто недооцінюють. Проте з неї можна приготувати цікаву закуску до буденного чи святкового столу.

Цвітну капусту в клярі дуже швидко готувати. Найсмачніше її подавати з часниковим соусом – вичавлений часник, майонез та трішки чорного перцю.

Буде смачно Якщо шашлик набрид: готуємо соковитий люля-кебаб на грилі

Рецепт цвітної капусти в клярі

  • Час: 30 хвилин
  • Порцій: 4
Інгредієнти:
– 1 цвітна капуста;
– 2 яйця;
– 1 столова ложка борошна;
– 50 мілілітрів молока;
– 1 цибуля;
– часник, сіль, перець до смаку.

Дивіться, як приготувати цвітну капусту:

Приготування:

  1. Розділіть цвітну капусту на суцвіття та відваріть майже до готовності у киплячій підсоленій воді.
  2. Для кляру збийте яйця, молоко та трішки борошна. Він має вийти за густотою, як сметана.
  3. Обсмажте капусту в клярі на пательні та перекладіть у посудину з кришкою.
  4. Наріжте дрібно цибульку, зелень, часник і додайте до капусти.

Сподобався рецепт? Дізнайтеся, як приготувати фантастичну печінку зі сливами.