Рецепт, який неможливо зіпсувати: готуємо розкішну цвітну капусту в клярі
24 серпня 2024,
12:59
Читать новость на русском
Джерело:
"Готуємо з Юлією"Цвітна капуста – овоч, який часто недооцінюють. Проте з неї можна приготувати цікаву закуску до буденного чи святкового столу.
Цвітну капусту в клярі дуже швидко готувати. Найсмачніше її подавати з часниковим соусом – вичавлений часник, майонез та трішки чорного перцю.
Буде смачно Якщо шашлик набрид: готуємо соковитий люля-кебаб на грилі
Рецепт цвітної капусти в клярі
- Час: 30 хвилин
- Порцій: 4
– 1 цвітна капуста;
– 2 яйця;
– 1 столова ложка борошна;
– 50 мілілітрів молока;
– 1 цибуля;
– часник, сіль, перець до смаку.
Дивіться, як приготувати цвітну капусту:
Приготування:
- Розділіть цвітну капусту на суцвіття та відваріть майже до готовності у киплячій підсоленій воді.
- Для кляру збийте яйця, молоко та трішки борошна. Він має вийти за густотою, як сметана.
- Обсмажте капусту в клярі на пательні та перекладіть у посудину з кришкою.
- Наріжте дрібно цибульку, зелень, часник і додайте до капусти.
Сподобався рецепт? Дізнайтеся, як приготувати фантастичну печінку зі сливами.