Ситна вечеря за лічені гривні: готуємо тушковану капусту з фаршем

27 серпня 2024, 17:59
Читать новость на русском

Джерело:

Shuba

Тушкована капуста готується просто елементарно. Фарш додасть їй ще більше ситності.

Цей рецепт цілком може стати вашим улюбленим. Обов'язково спробуйте втілити його в життя.

Варто спробувати Нереальна смакота за кілька хвилин: готуємо розкішний перець, фарширований фетою

Тушкована капуста

  • Час: 50 хвилин
  • Порцій: 6

Інгредієнти:
– 600 грамів яловичого фаршу;
– 1 кілограм капусти;
– 600 грамів очищених томатів у власному соку;
– 40 мілілітрів олії;
– 1 цибулина;
– 2 зубчики часнику;
– чверть червоного перцю чилі;
– 1 чайна ложка меленого кмину;
– 1 столова ложка меленої паприки;
– половина чайної ложки меленого коріандру;
– половина чайної ложки орегано;
– сіль, перець до смаку;
– гілочка петрушки;
– 1 лавровий листок;
– 20 мілілітрів соєвого соусу;
– 360 мілілітрів води;
– 6 столових ложок сметани.

Приготування:

  1. Капусту нашаткуйте, цибулю наріжте півкільцями, а перець прочистьте від насіння та наріжте дрібно. Часник та петрушку подрібніть, а помідори наріжте кубиком.
  2. Поставте каструлю з олією на середній вогонь. Всипте цибулю та готуйте близько 5 хвилин, періодично помішуючи. Далі покладіть часник і перець чилі. Обсмажуйте ще 1 хвилину, після чого додайте всі спеції та перемішайте. Обсмажуйте ще хвилину.
  3. Збільште вогонь і покладіть яловичий фарш. Готуйте від 6 до 8 хвилин, ретельно перемішуючи фарш і розбиваючи грудочки.
  4. Додайте до фаршу помідори, обсмажуйте 2 – 3 хвилини. Далі покладіть капусту, соєвий соус, сметану, лавровий лист і нарізану петрушку. Влийте воду, перемішайте, накрийте кришкою та готуйте, помішуючи, до м'якості. Готову страву доведіть до смаку сіллю та перцем.

Сподобався рецепт? Дізнайтеся, як приготувати фантастичну печінку зі сливами.