Так ви ще не куштували: рецепт печінки зі сливами, який розірвав тікток
18 серпня 2024,
12:59
Читать новость на русском
Джерело:
тікток Іллі ХарламоваПечінка ідеально поєднується з фруктами. Радимо спробувати приготувати її зі сливами.
Страва вийде ситною та ароматною. На гарнір можна подати картопляне пюре чи свіжий овочевий салат.
Читайте також Їх обожнюють усі: готуємо хрусткі та соковиті курячі стрипси
Рецепт печінки зі сливами
- Час: 40 хвилин
- Порції: 2
– 600 грамів курячої печінки;
– 300 грамів слив;
– 300 грамів цибулі;
– часник, чебрець, сіль, перець до смаку;
– бренді для фламбування.
Дивіться, як приготувати печінку зі сливами: відео
Приготування:
- Промийте та почистьте курячу печінку від плівок. Просушіть шматочки на паперовому рушнику. Якщо потрібно, розріжте їх.
- Розігрійте пательню з маслом, додайте гілочки чебрецю та зубчики часнику. Посоліть та висипте нарізану півкільцями цибулю. Трішки обсмажте та влийте бренді, підпаліть та перемішайте.
- Викладіть зверху печінку та спеції. Додайте очищені від кісточок половинки слив.
- Розігрійте духовку до 190 градусів та запікайте страву 25 хвилин.
Сподобався рецепт? Дізнайтеся, як приготувати фантастичну аджику без варіння.