Укр Рус
17 березня, 14:11
1

Дубайський вже не в тренді: готуємо новий вірусний шоколад – цього разу "волохатий"

Дубайський шоколад, який зачарував любителів солодкого торік, у 2025 році витісняє інша зірка десертів: "Волосся ангела". Ці ласощі, відомі своєю оригінальною волокнистою текстурою, має спробувати кожен, хто слідкує за трендами.

А ще цікавіше приготувати її власноруч, тим паче знадобиться всього 2 інгредієнти. Як приготувати шоколадку "Волосся ангела" розповідає 24 Канал з посиланням на TikTok @katya_rybalka.

Читайте також Домашні круасани, ніби з Парижа: готуємо випічку рівня "кондитерської"

Шоколад "Волосся ангела"

  • Час: 1 година 30 хвилин
  • Порції: 1

Інгредієнти:
– 200 грамів шоколаду (білий або рожевий);
– 30 – 40 грамів пішманіє (турецька королівська халва).

Як приготувати шоколад "Волосся ангела"

Приготування:

  1. На водяній бані розтопіть шоколад.
     
  2. Залийте його у силіконову форму й відправте в морозильну камеру до повного застигання.
     
  3. Накладіть "волосся янгола" на застиглу шоколадку. Зверху залийте новий шар розтопленого шоколаду.
     
  4. Знову помістіть шоколадку у холодильник до повного застигання. Готово.

Смачного!

Сподобався рецепт? Тоді приготуйте і просте пісочне печиво до чаю з шоколадом.