Листкове тісто і 2 яблука: простий рецепт яблучних конвертиків, які перевершать магазинні

26 грудня 2024, 16:51
Читать новость на русском

Яблука, загорнуті в хрустке листкове тісто, – це легке, швидке та смачне частування. Цей простий рецепт усуває будь-які клопоти з приготуванням, забезпечуючи дивовижний результат, який неодмінно сподобається ласунам.

Печиво таке смачнюще, що розлітається зі столу одразу – готуйте подвійну порцію. Як приготувати яблучне печиво з листкового тіста, розповідає 24 Канал з посиланням на Novosti24.

Читайте також Пляцок "Різдво в Карпатах": як приготувати десерт, що зводить з розуму щойно скуштуєш

Яблучні конвертики

  • Час: 35 – 40 хвилин
  • Порції: 1

Інгредієнти:
– 300 грамів листкового тіста;
– 2 яблука;
– 80 грамів цукру;
– 8 грамів кориці;
– 20 грамів мигдалю;
– 1 яйце.

Приготування:

  1. Листкове тісто наріжте квадратиками.
     
  2. Яблука наріжте кружечками і виріжте в середині дірочки.
     
  3. Змішайте цукор з корицею і занурте з усіх боків яблучні шматочки.
     
  4. Покладіть яблука на квадратики тіста, зробіть надрізи по кубиках тіста.
     
  5. Заверніть тісто у середину яблук, по середині покладіть по одному мигдалю. Викладіть на форму, застелену пергаментом. Змастіть збитим яйцем.
     
  6. Випікайте у розігрітій духовці до 180 градусів приблизно 20 хвилин. Готове печиво посипте цукровою пудрою та смакуйте.

Готово!

Сподобався рецепт? Тоді приготуйте і десерт "Соснові шишки".