У 10 разів смачніший, ніж шарлотка: печемо ароматний яблучний хлібчик

26 серпня 2024, 18:59
Читать новость на русском

Джерело:

Yuliia.senych

З яблук можна приготувати не лише шарлотку. Зокрема, радимо скористатися цим простим рецептом яблучного хліба.

Така випічка точно сподобається вашим близьким. Обов'язково спробуйте її приготувати.

Варто спробувати Ідеальний перекус за лічені гривні: готуємо цікаві двоколірні круасани

Запашний яблучний хлібчик

  • Час: 1 година
  • Порцій: 6

Інгредієнти:
– 800 грамів яблук;
– 3 яйця;
– 70 грамів борошна;
– 100 мілілітрів молока;
– 20 грамів масла чи олії;
– 1 чайна ложка розпушувача;
– 50 – 70 грамів цукру;
– ванільний цукор або кориця до смаку.

Дивіться, як приготувати яблучний хліб: відео

Приготування:

  1. Яйця збийте міксером або вінчиком до пишної піни. Додайте молоко кімнатної температури та розтоплене масло.
  2. Всипте цукор та просійте борошно разом з розпушувачем. Додайте ванільний цукор або корицю і перемішайте до поєднання.
  3. Яблука за бажанням можна очистити від шкірки. Натріть їх на тонкі слайси на терці або наріжте.
  4. Яблука викладіть у форму, застелену пергаментом та змащену олією, і кожен шар полийте тістом. В кінці зверху викладіть декілька шматочків масла та присипте корицею чи ванільним цукром.
  5. Випікайте при температурі 180 градусів 35 – 45 хвилин.

Сподобався рецепт? Дізнайтеся, як приготувати фантастичну шарлотку з абрикосами.