Лише 4 яблука та 10 хвилин підготовки: готуємо розкішний яблучний пиріг на пательні
19 серпня 2024,
13:40
Читать новость на русском
Джерело:
"1 хвилина"Яблучний пиріг – ідеальна випічка для сімейного чаювання. Адже його справді просто приготувати, якщо мати під рукою правильний рецепт.
Спробуйте зробити яблучний пиріг на пательні. Цей елементарний рецепт вас здивує.
Варто спробувати Ви такого ще точно не їли: як заготувати варення з малини та банану
Рецепт яблучного пирога на пательні
- Час: 1 година
- Порцій: 6
– 3 яйця;
– 150 грамів борошна;
– 4 яблука;
– 200 грамів цукру;
– 1 чайна ложка розпушувача;
– 20 грамів вершкового масла;
– 1 столова ложка лимонного соку.
Приготування:
- Яблука помийте, почистьте, видаліть серцевини та наріжте невеликими шматочками.
- На пательню покладіть масло. Коли воно розтопиться, додайте 50 грамів цукру та лимонний сік. Перемішайте та додайте яблука. Смажте 3 – 4 хвилини на помірному вогні.
- Збийте яйця та цукор. Просійте туди борошно з розпушувачем. Поступово додайте сухі інгредієнти та перемішайте до однорідності.
- Додайте до тіста яблука і ще раз добре перемішайте.
- Чисту пательню змастіть маслом, застеліть пергаментом та вилийте тісто. Накрийте кришкою, поставте на найменший вогонь та випікайте 30 – 35 хвилин. У жодному разі не підіймайте кришку в перші 20 хвилин, бо пиріг впаде.
Сподобався рецепт? Дізнайтеся, як приготувати фантастичну шарлотку з абрикосами.