У супі не плаватиме нічого зайвого: унікальний лайфхак з додавання спецій та лаврового листя
Джерело:
doradcasmakuЛаврове листя та інші ароматні додатки неабияк прикрашають смак супів. Однак не всім подобається, коли при споживанні доводиться виловлювати ці інгредієнти зі страви.
Цей лайфхак стане одним з ваших улюблених кулінарних прийомів. Забудьте про плаваючі у супі додатки, які ви не будете їсти – більше вони вас не потурбують.
Цікаво Щоб не викидати її у смітник: які є поширені помилки при квашенні капусти
Оригінальний спосіб додавання спецій у суп
Усе, що вам потрібно – це невеличкий квадратик звичайної марлі. Розкладіть її та покладіть в неї усе, що прикрасить смак вашого супу: лаврове листя, петрушку, перець горошком та інші додатки.
Ароматний суп, в якому немає нічого зайвого / Фото Pixabay
Після цього з'єднуємо краї марлі та зав'язуємо у пучок. В такий спосіб в нас повинен вийти мішечок з ароматними додатками.
Кладемо мішечок у суп та даємо страві увібрати усі його смаки та аромати. Після приготування виймаємо мішечок – і вуаля, у вашій страві не плаватиме жоден "зайвий" інгредієнт.
Секрет на вагу золота: який інгредієнт зробить збиті білки особливо стійкими.