Спробуйте вгадати: скільки потрібно тримати чайний пакетик в окропі, щоб напій був ідеальний
Джерело:
Ukr.MediaЧай – один із найпопулярніших напоїв у всьому світі. Листя в пакетиках є зручним способом насолодитися ним у будь-якій ситуації.
Навряд чи хтось колись мав труднощі з тим, щоб зробити чай за допомогою пакетика. Але й тут потрібно дотримуватися кількох правил, аби результат був ідеальний, розповідає Ukr.Media.
Цікаво Цей трюк роблять у ресторанах: як різати варене яйце, щоб жовток не кришився
Скільки часу заварювати чай з пакетика
Згідно з порадами експертів, чайний пакетик повинен перебувати в окропі 3 – 5 хвилин. Температура води має бути 100 градусів – це ідеальна умова для того, аби чай виділив усі корисні елементи.
Моменти затишку та спокою / Фото Pixabay
Довше залишати пакетик у воді не варто – так напій стане дуже гіркий. Також британці радять робити чай у такій послідовності: спочатку окріп, потім пакетик чаю, а в кінці за бажанням молоко.
Чи треба смажити гречку: однозначна відповідь кулінарів.