Цей секрет стане у пригоді всім: навіщо досвідчені господині додають в молоко соду
- Додавання дрібки соди під час кип'ятіння молока допомагає продовжити його термін зберігання.
- Кип'ятіння молока з содою знищує бактерії, що спричиняють псування продукту.
Якщо у вашому холодильнику надто багато молока, одразу виникає питання щодо продовження тривалості його зберігання. Не обов'язково чекати, поки воно скисне, та готувати оладки – є інший сценарій розвитку подій.
Рідко коли вдається використати усе молоко, особливо, коли ви купуєте домашній продукт. В цьому разі важливо потурбуватися про його зберігання. Як зробити його більш тривалим – розповідає 24 Канал.
Читайте також Важко здогадатися без підказки: у чому слід вимочити солоний оселедець
Як сода продовжить термін зберігання молока
Кип'ятіння – один з перевірених способів зберігати молоко довше, ніж зазвичай. Цей процес дозволить позбутися бактерій, які й призводять до псування продукту.
Цей секрет допоможе довше зберігати молоко / Фото Freepik
Разом з тим досвідчені господині радять додати під час кип'ятіння молока дрібку соди. Цей простий інгредієнт гарантує, що молоко не буде псуватися значно довше, а відтак, вам не обов'язково потрібно буде вигадувати способи його швидкого використання.
Піст теж повинен бути смачним: рецепти страв, які вам точно сподобається.