Укр Рус
16 травня, 06:06
1

Більше ніякого збивання в грудку: секретний спосіб приготування пасти – усі роблять помилку

Основні тези
  • Правильний спосіб приготування пасти полягає в додаванні води, в якій вона варилася, до соусу для отримання шовковистої текстури.
  • При приготуванні вершкового соусу потрібно знімати його з вогню перед додаванням вершків, щоб уникнути згортання.

Приготування пасти не входить до переліку складних кулінарних маніпуляцій, але навіть ця страва не завжди виходить ідеальною. Втім, достатньо знати лише один секрет, щоб виправити це назавжди.

Секрет смачної пасти – у неочевидних дрібницях, які здатні суттєво вплинути на результат. Яку з них ви просто мусите взяти у щоденне використання – розкаже 24 Канал з посиланням на Ukr.Media. 

До теми Оригінально та дуже смачно: як приготувати салат з кульбаби

Секрет, про який мало хто знає 

Багато господинь заливають соусом щойно приготовану пасту. Але це поширена помилка, яка погано вплине на страву. 

Страва, яку обожнюють усі / Фото Freepik 

Є куди краще рішення: коли паста буде майже готова, перекладіть її на сковорідку з соусом та додайте води, в якій вона варилася. Тоді у справу вступить крохмаль, який зробить текстуру більш шовковистою та об'єднає все в одне ціле.

А коли ви готуватимете вершковий соус, то знімайте його з вогню перед тим, як додавати вершки. Інакше вони згорнуться, і результат буде далеким від ідеалу. 

Це дуже смачно: рецепт автентичної української пасти з оселедця.