Паста з оселедця та яєць стане вашим улюбленим перекусом. Копійчані інгредієнти та неймовірний результат – це поєднання підкорює усіх. 24 Канал пропонує відчути смак автентичної України за рецептом з ТікТок irynka.davydenko.

Цікаво Пишні і з хрусткою скоринкою: смачні пиріжки без ліплення за бабусиним рецептом

Рецепт закуски з оселедця та яєць

  • Час: 20 хвилин
  • Порцій: 4

Інгредієнти:
– оселедець без шкіри та кісток;
– варені яйця;
– хрін;
– майонез;
– олія;
– цукор;
– сіль.

Приготування:

  1. Філе оселедця подрібніть у блендері або пропустіть через м’ясорубку разом із вареними яйцями до отримання однорідної маси.
  2. Додайте білий хрін, майонез, трохи рослинної олії, сіль і цукор до смаку.
  3. Отриману пасту охолодіть у холодильнику, а потім перекладіть у кондитерський мішок.
  4. Зробіть невеликий надріз під кутом і нанесіть суміш на підсмажені шматочки улюбленого хліба.
  5. Хлібні крихти подрібніть у блендері разом з улюбленими спеціями чи зеленню, після чого підсушіть у духовці при температурі 160 градусів до хрумкого стану.
  6. Готову пасту посипте ароматною крихтою, а поряд додайте трохи маринованих овочів — наприклад, помідорів або огірків.

Смачного!

Таких ви ще не їли: рецепт улюблених дерунів на хлібі.