Усі мріяли дізнатися цей трюк: навіщо опускати сирокопчену ковбасу в окріп
Джерело:
Ukr.MediaЗняття шкірки із сирокопченої ковбаси ніколи не було легким завданням. І все тому, що ми не знали цього простого трюку.
Почистити сирокопчену ковбасу від оболонки ніколи не було легким завданням. Вона часто прилипає до м'яса і відходить лише маленькими шматочками, розповідає Ukr.Media.
Читайте також Спробуйте вгадати: скільки потрібно тримати чайний пакетик в окропі, щоб напій був ідеальний
Але тепер ви будете знати один простий трюк, з яким ця проблема зникне раз і назавжди.
Фокус з окропом
Якщо ви занурите сирокопчену ковбасу в окріп, то не матимете проблем з тим, щоб зняти оболонку. Буквально за лічені секунди ви зможете досягнути того, на що раніше могло йти багато часу, нервів та зусиль.
Так смакує саме задоволення / Фото Pixabay
Що треба зробити: кип'ятимо воду у каструлі та опускаємо ковбасу в окріп на 10 – 15 секунд. Потім даємо їй трішки охолонути та легко знімаємо оболонку. Кулінари відзначають, що цей трюк дозволяє зберегти вигляд ковбаси для подальшого нарізання та подачі на стіл.
Чи треба смажити гречку з магазинів: кулінари дали свою відповідь.