Усі мріяли дізнатися цей трюк: навіщо опускати сирокопчену ковбасу в окріп

29 вересня 2024, 10:15
Читать новость на русском

Джерело:

Ukr.Media

Зняття шкірки із сирокопченої ковбаси ніколи не було легким завданням. І все тому, що ми не знали цього простого трюку.

Почистити сирокопчену ковбасу від оболонки ніколи не було легким завданням. Вона часто прилипає до м'яса і відходить лише маленькими шматочками, розповідає Ukr.Media

Читайте також Спробуйте вгадати: скільки потрібно тримати чайний пакетик в окропі, щоб напій був ідеальний

Але тепер ви будете знати один простий трюк, з яким ця проблема зникне раз і назавжди. 

Фокус з окропом 

Якщо ви занурите сирокопчену ковбасу в окріп, то не матимете проблем з тим, щоб зняти оболонку. Буквально за лічені секунди ви зможете досягнути того, на що раніше могло йти багато часу, нервів та зусиль. 

Так смакує саме задоволення / Фото Pixabay 

Що треба зробити: кип'ятимо воду у каструлі та опускаємо ковбасу в окріп на 10 – 15 секунд. Потім даємо їй трішки охолонути та легко знімаємо оболонку. Кулінари відзначають, що цей трюк дозволяє зберегти вигляд ковбаси для подальшого нарізання та подачі на стіл.

Чи треба смажити гречку з магазинів: кулінари дали свою відповідь