Без тіста та зайвих турбот: рецепт лазаньї, який повинен спробувати кожен

28 серпня 2024, 10:45
Читать новость на русском

Джерело:

"Господинька"

Це виконання лазаньї вражає своєю простотою. Вам не потрібно навіть турбуватися про тісто, але у смаку від цього страва точно не втрачає.

"Лазанья без тіста" може звучати скептично, однак перш ніж робити висновки, просто спробуйте цей рецепт. Він легший за класичний варіант, але страва виходить такою ж смачною, соковитою та апетитною. 

Цікаво В Україні її також обожнюють: від якої страви не може відмовитися президент Польщі

Рецепт лазаньї без тіста 

Час: 1 година

Порцій: 4

Інгредієнт
– 500 грамів м'ясного фаршу;
– 1 солодкий перець;
– помідори черрі;
– 250 грамів дрібної вермішелі;
– 160 грамів твердого сиру;
– сіль та перець до смаку;
соус:
– 75 грамів вершкового масла;
– 3 столові ложки борошна;
– 750 мілілітрів молока;
– сіль до смаку. 

Приготування

  1. Шматочки перцю обсмажуємо на олії, тоді додаємо шматочки помідорів, цукор, сіль та перемішуємо.
  2. Додаємо фарш і смажимо до готовності, потрібно постійно помішувати.
  3. Готуємо соус: у каструлі розтоплюємо масло, всипаємо борошно поволі, щоб не було грудочок. Вливаємо молоко та варимо до загустіння, в кінці солимо.
  4. У форму для запікання вливаємо трішки соусу, додаємо вермішель, викладаємо фарш. Повторюємо шари кілька разів.
  5. В кінці посипаємо страву тертим сиром.
  6. Випікаємо 35 хвилин при 200 градусах. 

Смачного!

Цей секрет варто знати: з ним смак крабових паличок розкриється на повну.