Укр Рус
1 жовтня, 10:40
1

Такого насиченого смаку ваш бульйон ще не мав: ложка якого інгредієнта все змінить

Основні тези
  • Для надання бульйону особливо насиченого смаку кулінари радять додавати столову ложку оцту на початку варіння.
  • Рекомендується використовувати яблучний, рисовий або спиртовий оцет хорошої якості, який не вплине на кислотність супу, адже випарується під час варіння.

Джерело:

pysznosci

Бульйон – це можливість насолодитися теплом та затишком, а також основа для безлічі страв. Тому важливо, аби кожного разу він мав максимально глибокий смак.

Відомі кулінари бережуть цей секрет як зіницю ока. Однак все таємне колись стає відомим, а цей лайфхак допомагає господиням отримати особливо насичений смак бульйону, повідомляє портал Pysznosci.

Цікаво Сирі чи варені: як правильно заморозити гриби

Який інгредієнт надасть бульйону особливого смаку 

Усе, що потрібно зробити – додати в бульйон на початку варіння столову ложку оцту. Цей інгредієнт виділить смак м'яса та кісток, а на кислотність супу він не вплине, адже випарується у процесі варіння. 

Усе геніальне – просте / Фото Pixabay 

Єдине, на що варто зважити – не весь оцет підійде для бульйону. Краще обрати яблучний, рисовий або спиртовий. І головне – він повинен бути хорошої якості. 

Оригінальний підхід: як зробити майонез без яєць.