Такого насиченого смаку ваш бульйон ще не мав: ложка якого інгредієнта все змінить
- Для надання бульйону особливо насиченого смаку кулінари радять додавати столову ложку оцту на початку варіння.
- Рекомендується використовувати яблучний, рисовий або спиртовий оцет хорошої якості, який не вплине на кислотність супу, адже випарується під час варіння.
Джерело:
pysznosciБульйон – це можливість насолодитися теплом та затишком, а також основа для безлічі страв. Тому важливо, аби кожного разу він мав максимально глибокий смак.
Відомі кулінари бережуть цей секрет як зіницю ока. Однак все таємне колись стає відомим, а цей лайфхак допомагає господиням отримати особливо насичений смак бульйону, повідомляє портал Pysznosci.
Цікаво Сирі чи варені: як правильно заморозити гриби
Який інгредієнт надасть бульйону особливого смаку
Усе, що потрібно зробити – додати в бульйон на початку варіння столову ложку оцту. Цей інгредієнт виділить смак м'яса та кісток, а на кислотність супу він не вплине, адже випарується у процесі варіння.
Усе геніальне – просте / Фото Pixabay
Єдине, на що варто зважити – не весь оцет підійде для бульйону. Краще обрати яблучний, рисовий або спиртовий. І головне – він повинен бути хорошої якості.
Оригінальний підхід: як зробити майонез без яєць.