В нотатник до різдвяного застілля: бутерброди з оселедцем та гірчицею, які мають бути на столі
Коли йдеться про пісні страви, оселедець – одне з перших, що спадає на думку. Втім, ці канапки додадуть колориту будь-якому святу та навряд чи поступляться м'ясним конкурентам.
Ця закуска – неодмінна класика, яка завжди має велику популярність. 24 Канал з посиланням на портал "На пенсії" розповідає, як отримати максимум від насиченого смаку оселедця та пікантності гірчиці.
Читайте також Прибережіть цей рецепт на свята: готуємо справжній єгипетський торт, рецепт якого всі шукають
Рецепт бутербродів з оселедцем та гірчицею
- Час: 20 хвилин
- Порцій: 6
Інгредієнти:
– 200 грамів оселедця (філе);
– 3 столові ложки гірчиці;
– 6 шматків чорного хліба;
– 1 пучок зелені (петрушка або кріп) для прикраси;
– 2 столові ложки рослинної олії для маринування;
– 1 столова ложка лимонного соку;
– сіль, перець до смаку.
Ламаєте голову, що приготувати рідним на вечерю? Продукція ТМ "Водний Світ" стане вашим кулінарним натхненням! Креветки, мідії та крабові палички – це не просто інгредієнти, а секрет ідеальної страви. Їхній ніжний смак і бездоганна якість гарантують, що вечеря точно викличе захоплення.
Приготування:
Наріжте оселедець на невеликі шматочки.
У невеликій мисці змішайте гірчицю, рослинну олію, лимонний сік, сіль та перець.
Для більш насиченого смаку можна додати до маринаду трохи меду або цукру – це пом’якшить гостроту гірчиці і додасть легкий солодкий акцент.
Помістіть шматочки оселедця в маринад і ретельно перемішайте, залиште на 5 – 10 хвилин для просочування.
Підготуйте шматочки чорного хліба й викладіть на них замаринований оселедець.
Прикрасьте кожен бутерброд гілочкою зелені.
Смачного!
Гості ніколи не вгадують інгредієнти: рецепт знаменитого "загадкового" салату.