Якщо робити, то тільки так: як правильно заморожувати м'ясо – є один секрет
- Заморожування м'яса в маринаді зберігає його смак та робить його ніжнішим і соковитішим.
- Рекомендується використовувати маринади на основі оливкової олії, бульйону, соєвого соусу або бальзамічного оцту.
- Розморожування м'яса має відбуватися повільно, у холодильнику або при кімнатній температурі.
Мрієте про соковите та ароматне м'ясо, яке тане у роті? Забудьте про довге маринування та знайдіть простий трюк, який назавжди змінить вашу кулінарію.
Заморожування м'яса в маринаді – секрет смачних страв всього за кілька хвилин, інформує 24 Канал посиланням на pysznosci. Цей неочевидний спосіб надасть м’ясу насиченого смаку, тож після приготування ніхто й не запідозрить, що продукт був у морозилці.
Цікаво Ваші млинці більше не рватимуться: які помилки роблять майже всі
Економія часу і насиченість смаку
Заморожування м'яса в маринаді – ідеальне рішення для зайнятих людей, які цінують смачні страви. М'ясо, поставлене в морозильну камеру з улюбленим маринадом, не тільки набуває насиченого смаку, а й стає більш ніжним і соковитим.
Завдяки цьому після розморожування просто киньте м’ясо на сковороду або в духовку – і за кілька хвилин приготуєте смачну вечерю. Це ідеальний спосіб заощадити час і щодня насолоджуватися ароматними стравами.
Як зробити це правильно
Заморожування м'яса в маринаді – процес простий, але вимагає дотримання кількох важливих правил. Спочатку виберіть правильний маринад. Найкращими варіантами є маринади на основі оливкової олії, бульйону, соєвого соусу або бальзамічного оцту. Уникайте майонезу – при заморожуванні він змінює консистенцію.
Помістіть м’ясо в герметичний контейнер або пакет для заморозки, залийте його маринадом і закрийте. Заморожуйте м’ясо до 4 місяців, щоб зберегти його найкращий смак. Розморожуйте м'ясо повільно – у холодильнику або при кімнатній температурі.
Врятує смак: у чому замочити солоний оселедець.