Укр Рус
10 грудня, 14:10
2

Бананове печиво без цукру: готуємо корисний та смачний десерт

Печиво на основі бананів пропонує унікальний варіант для тих, хто шукає природні солодкі ласощі. Солодкість цього печива забезпечується виключно фруктами. Це ідеально для поціновувачів здорового харчування.

Додавання бананів до випічки не лише підсилює її природну солодкість, але й забезпечує необхідну вологу, завдяки чому вона набуває особливо ніжної консистенції. Як приготувати бананове печиво без цукру, розповідає 24 Канал з посиланням на Arguments.

Читайте також Стане головною окрасою новорічного столу: готуємо неймовірний мандариновий торт без випікання

Бананове печиво без цукру

  • Час: 25 хвилин
  • Порції: 1

Інгредієнти:
– 2 стиглих банани;
– 1 склянка вівсяних пластівців;
– 1/2 склянки подрібнених горіхів (волоські або мигдаль);
– 1/4 склянки родзинок або подрібнених фініків;
– дрібка кориці – за бажанням.

Приготування:

  1. Спершу розімніть банани в пюре. Цей крок важливий, адже бананова маса з'єднує інші інгредієнти без потреби в маслі чи яйцях.
     
  2. Додайте до бананів вівсяні пластівці, які нададуть печиву структури, а також улюблені горіхи та сухофрукти для додаткового смаку й поживності. Якщо любите теплі прянощі, додайте дрібку кориці.
     
  3. Викладіть сформовані печива на деко і випікайте при температурі 180 градусів близько 15 хвилин. 

Готово!

Сподобався десерт? Тоді спробуйте приготувати штолен без дріжджів.