Додавання бананів до випічки не лише підсилює її природну солодкість, але й забезпечує необхідну вологу, завдяки чому вона набуває особливо ніжної консистенції. Як приготувати бананове печиво без цукру, розповідає 24 Канал з посиланням на Arguments.
Читайте також Стане головною окрасою новорічного столу: готуємо неймовірний мандариновий торт без випікання
Бананове печиво без цукру
- Час: 25 хвилин
- Порції: 1
Інгредієнти:
– 2 стиглих банани;
– 1 склянка вівсяних пластівців;
– 1/2 склянки подрібнених горіхів (волоські або мигдаль);
– 1/4 склянки родзинок або подрібнених фініків;
– дрібка кориці – за бажанням.
Приготування:
- Спершу розімніть банани в пюре. Цей крок важливий, адже бананова маса з'єднує інші інгредієнти без потреби в маслі чи яйцях.
- Додайте до бананів вівсяні пластівці, які нададуть печиву структури, а також улюблені горіхи та сухофрукти для додаткового смаку й поживності. Якщо любите теплі прянощі, додайте дрібку кориці.
- Викладіть сформовані печива на деко і випікайте при температурі 180 градусів близько 15 хвилин.
Готово!
Сподобався десерт? Тоді спробуйте приготувати штолен без дріжджів.


