Додавання бананів до випічки не лише підсилює її природну солодкість, але й забезпечує необхідну вологу, завдяки чому вона набуває особливо ніжної консистенції. Як приготувати бананове печиво без цукру, розповідає 24 Канал з посиланням на Arguments.

Читайте також Стане головною окрасою новорічного столу: готуємо неймовірний мандариновий торт без випікання

Бананове печиво без цукру

  • Час: 25 хвилин
  • Порції: 1

Інгредієнти:
– 2 стиглих банани;
– 1 склянка вівсяних пластівців;
– 1/2 склянки подрібнених горіхів (волоські або мигдаль);
– 1/4 склянки родзинок або подрібнених фініків;
– дрібка кориці – за бажанням.

Приготування:

  1. Спершу розімніть банани в пюре. Цей крок важливий, адже бананова маса з'єднує інші інгредієнти без потреби в маслі чи яйцях.
  2. Додайте до бананів вівсяні пластівці, які нададуть печиву структури, а також улюблені горіхи та сухофрукти для додаткового смаку й поживності. Якщо любите теплі прянощі, додайте дрібку кориці.
  3. Викладіть сформовані печива на деко і випікайте при температурі 180 градусів близько 15 хвилин.

Готово!

Сподобався десерт? Тоді спробуйте приготувати штолен без дріжджів.