Укр Рус
19 червня, 14:21
1

Ідеальні яйця пашот всього за 3 хвилини: кулінарка з зіркою "Мішлен" розкрила секрет

Основні тези
  • Шеф-кухарка Саллі Ейб з зіркою "Мішлен" поділилася секретом приготування ідеальних яєць-пашот.
  • З цим рецептом яйця не рвуться і не розлазяться, поки їх не розрізати.

Приготування яєць пашот часто сприймається як трудомістке і складне завдання. Однак, за допомогою деяких хитрощів цей процес можна значно спростити.

Шеф-кухарка Саллі Ейб, яка має зірку "Мішлен", поділилася порадою, як постійно досягати ідеального яйця пашот. Секрет розкриває 24 Канал з посиланням на Express.

Читайте також Перевіряємо масло на справжність: 7 простих методів розпізнати підробку

Як приготувати ідеальне яйце пашот

  1. Охолодіть яйця у холодильнику. Витягніть та розбийте яйце в сито, нехай стече зайвий білок.
  2. Тоді доведіть до кипіння велику каструлю з водою – чим глибше, тим краще. Покладіть розбите яйце в невелику миску. Зменште вогонь, додайте краплю оцту та за допомогою віночка створіть ефект виру у воді, а потім швидко влийте яйце.
  3. Варіть 3 хвилини, вийміть з води шумівкою та заберіть зайву вологу за допомогою паперової серветки.

В результаті отримаєте ідеальне яйце пашот, яке не рветься і не розтікається.

А ви знаєте:  як смажити деруни, щоб вони не вбирали олію.