Шеф-кухарка Саллі Ейб, яка має зірку "Мішлен", поділилася порадою, як постійно досягати ідеального яйця пашот. Секрет розкриває 24 Канал з посиланням на Express.
Читайте також Перевіряємо масло на справжність: 7 простих методів розпізнати підробку
Як приготувати ідеальне яйце пашот
- Охолодіть яйця у холодильнику. Витягніть та розбийте яйце в сито, нехай стече зайвий білок.
- Тоді доведіть до кипіння велику каструлю з водою – чим глибше, тим краще. Покладіть розбите яйце в невелику миску. Зменште вогонь, додайте краплю оцту та за допомогою віночка створіть ефект виру у воді, а потім швидко влийте яйце.
- Варіть 3 хвилини, вийміть з води шумівкою та заберіть зайву вологу за допомогою паперової серветки.
В результаті отримаєте ідеальне яйце пашот, яке не рветься і не розтікається.
А ви знаєте: як смажити деруни, щоб вони не вбирали олію.


