В магазині такої не купиш: як приготувати ідеальну буженину вдома

15 вересня 2024, 23:59
Читать новость на русском

Домашня буженина є ідеальною заміною магазинної ковбаси чи шинки. На щастя, її зовсім не важко приготувати.

Таку буженину можна використовувати для канапок чи навіть піци. Вона смачна і тепла, і холодна.

Варто спробувати Легенда французької кухні: простий рецепт виняткового рататую

Домашня буженина

  • Час: 60 хвилин
  • Порції: 8
Інгредієнти:
– 1,5 кілограма свинини;
– 40 грамів діжонської гірчиці;
– 1 лимон;
– 30 грамів оливкової олії;
– чебрець, сушені томати, часник, базилік, сіль, перець до смаку.

Приготування:

  1. Шматок свинини натріть сіллю та перцем. Обсмажте на розігрітій пательні до золотавої скоринки.
  2. Викладіть у форму кружальця лимона, чебрець, а на них – м'ясо. Змастіть свинину гірчицею та сухими спеціями.
  3. Розігрійте духовку до 175 градусів. Випікайте буженину приблизно 50 хвилин.

Сподобався рецепт? Дізнайтеся, як приготувати хрусткі та соковиті "пивні" чебуреки.