Всі проситимуть добавки: секрет ідеальної вівсяної каші
- Для приготування смачної вівсяної каші рекомендується використовувати молоко, а не воду, для насиченого смаку.
- Так само додавання невеликої кількості солі підсилює смак каші.
Вівсянка широко відома як поживний продукт, здатний покращити загальний стан здоров'я. Багато людей включають цю крупу до свого ранкового раціону, а інші покладаються на неї як на ключовий компонент своїх дієт.
Але більшість зізнаються, що їм не подобається смак вівсянки. А річ в тім, що вони просто готують її не так – є способи, які перетворять цей злак на страву, що задовольнить навіть найвибагливіших, змусивши просити добавки, пише 24 Канал з посиланням на UA.press.
Читайте також Викидати – не треба: як врятувати недоварений рис у плові
Які інгредієнти зроблять вівсянку смачнішою
- Молоко
Експерти рекомендують експериментувати з водою як рідиною для приготування. Для тих, хто звик готувати пісну версію каші, розведення вівсяних пластівців звичайною водою може допомогти приглушити смак молока, пропонуючи інші смакові відчуття.
Однак кулінари підкреслюють, що використання молока є ключовим для досягнення по-справжньому смачної тарілки вівсяної каші, оскільки вода сама по собі не може повторити насичений смак, який надає молоко.
- Сіль
Багато людей часто забуває посолити солодку кашу, коли готує її. Але невелика кількість солі необхідна для підсилення смаку страви. Для тих, хто готує стандартну порцію вівсянки, рекомендується одна дрібка солі для досягнення найкращого смаку.
А ви знаєте: як смажити деруни, щоб вони не вбирали олію.