Омлет без яєць: незвичайний рецепт традиційного сніданку

24 вересня 2024, 12:39
Читать новость на русском

Багато людей вважають свій день неповним без культової страви – омлету. Але мало хто знає, що його можна приготувати навіть за відсутності звичних інгредієнтів. Ті, кому не вистачає в холодильнику яєць, все одно можуть приготувати ситний сніданок, замінивши їх альтернативними продуктами.

Блогер Alessandro Vitale показав, як приготувати смачний омлет без яєць, який смакуватиме всій родині. Нумо готувати традиційний сніданок за цікавим рецептом!

Цікаво Стигле авокадо за 10 хвилин: диво-порада, як це зробити

Рецепт омлету без яєць

Час: 20 хвилин
Порція: 1

Інгредієнти:
– твердий тофу – 200 грамів;
– соєве молоко – 140 мілілітрів;
– оливкова олія – 3 столові ложки;
– картопляний крохмаль – 6 столових ложок;
– дріжджі 1 чайна ложка;
– веганське масло 3 столові ложки;
– чорний перець;
– морська сіль 1/2 чайної ложки; 
– шпинат.

Як приготувати омлет без яєць: дивіться відео

Приготування:

  • Розімніть тофу і змішайте його з іншими інгредієнтами в блендері – молоком, крохмалем, дріжджами, маслом, спеціями. Суміш слід збити до однорідної консистенції;

  • У цей час розігрійте сковороду з олією на вогні, й обережно вилийте на неї суміш;

  • На одну частину омлету покладіть бажану начинку. Це може бути веганський сир, зелень та різноманітні овочі.

  • На завершальному етапі накрийте начинку другою половиною омлету – готово!

Суперфуд на сніданок: насіння льону з йогуртом та бананом готується за 5 хвилин, а користь – безсумнівна.