Блогер Alessandro Vitale показав, як приготувати смачний омлет без яєць, який смакуватиме всій родині. Нумо готувати традиційний сніданок за цікавим рецептом!

Цікаво Стигле авокадо за 10 хвилин: диво-порада, як це зробити

Рецепт омлету без яєць

Час: 20 хвилин
Порція: 1

Інгредієнти:
– твердий тофу – 200 грамів;
– соєве молоко – 140 мілілітрів;
– оливкова олія – 3 столові ложки;
– картопляний крохмаль – 6 столових ложок;
– дріжджі 1 чайна ложка;
– веганське масло 3 столові ложки;
– чорний перець;
– морська сіль 1/2 чайної ложки;
– шпинат.

Як приготувати омлет без яєць: дивіться відео

Приготування:

  • Розімніть тофу і змішайте його з іншими інгредієнтами в блендері – молоком, крохмалем, дріжджами, маслом, спеціями. Суміш слід збити до однорідної консистенції;

  • У цей час розігрійте сковороду з олією на вогні, й обережно вилийте на неї суміш;

  • На одну частину омлету покладіть бажану начинку. Це може бути веганський сир, зелень та різноманітні овочі.

  • На завершальному етапі накрийте начинку другою половиною омлету – готово!

Суперфуд на сніданок: насіння льону з йогуртом та бананом готується за 5 хвилин, а користь – безсумнівна.