Його вигляд не можливо не запам'ятати: рецепт кіша з неймовірною подачею

27 вересня 2024, 00:55
Читать новость на русском

Джерело:

foodandmood

Кіш може стати прекрасним доповненням як буденного, так і святкового столу, А з цим рецептом ви гарантуєте, що цю страву точно ніколи не забудуть.

Кажуть, що апетит приходить під час їжі, але будьте певні – він розіграється від самого вигляду цієї страви. Його основу складають овочі, тож ви не порушите планів щодо здорового харчування, інформує food and mood. 

Читайте також Важливі заготовки на зиму: чи можна заморозити баклажани

Рецепт кіша з оригінальним виглядом

Час: 1 година 15 хвилин 

Порцій: 4

Інгредієнти
основа: 
– 1 яйце та сіль;
– 50 грамів маргарину;
– 200 грамів муки;
– 3 столові ложки води;
овочі: 
– кабачок;
– баклажан;
– морква;
соус: 
– 200 грамів натурального йогурту;
– тертий сир;
– часник;
– прованські трави;
– яйце.

Приготування

  1. Спочатку готуємо основу. Яйце збиваємо з водою та сіллю. Додаємо маргарин та просіяне борошно, замішуємо тісто та ставимо на 30 хвилин у холодильник.
  2. Підготуйте овочі: кабачок та баклажан промийте, моркву почистіть від шкірки. За допомогою овочечистки наріжте овочі пластинами.
  3. Змішуємо всі інгредієнти соусу. 2/3 соусу викладіть на розкатану та викладену у форму основу для кіша.
  4. Після того покладіть по спіралі овочеву стружку: краще йти від борту до середини. Кожен шар трохи змащувати соусом.
  5. Зверху посипати тертим сиром і змастити залишками соусу.
    Випікати близько 45 хвилин при 180 градусах. 

Смачного!

Про цю страву ви ще не чули: що буде, якщо сильно потрусити яйцем перед варінням.