Його вигляд не можливо не запам'ятати: рецепт кіша з неймовірною подачею
27 вересня 2024,
00:55
Читать новость на русском
Джерело:
foodandmoodКіш може стати прекрасним доповненням як буденного, так і святкового столу, А з цим рецептом ви гарантуєте, що цю страву точно ніколи не забудуть.
Кажуть, що апетит приходить під час їжі, але будьте певні – він розіграється від самого вигляду цієї страви. Його основу складають овочі, тож ви не порушите планів щодо здорового харчування, інформує food and mood.
Читайте також Важливі заготовки на зиму: чи можна заморозити баклажани
Рецепт кіша з оригінальним виглядом
Час: 1 година 15 хвилин
Порцій: 4
Інгредієнти:
основа:
– 1 яйце та сіль;
– 50 грамів маргарину;
– 200 грамів муки;
– 3 столові ложки води;
овочі:
– кабачок;
– баклажан;
– морква;
соус:
– 200 грамів натурального йогурту;
– тертий сир;
– часник;
– прованські трави;
– яйце.
Приготування:
- Спочатку готуємо основу. Яйце збиваємо з водою та сіллю. Додаємо маргарин та просіяне борошно, замішуємо тісто та ставимо на 30 хвилин у холодильник.
- Підготуйте овочі: кабачок та баклажан промийте, моркву почистіть від шкірки. За допомогою овочечистки наріжте овочі пластинами.
- Змішуємо всі інгредієнти соусу. 2/3 соусу викладіть на розкатану та викладену у форму основу для кіша.
- Після того покладіть по спіралі овочеву стружку: краще йти від борту до середини. Кожен шар трохи змащувати соусом.
- Зверху посипати тертим сиром і змастити залишками соусу.
Випікати близько 45 хвилин при 180 градусах.
Смачного!
Про цю страву ви ще не чули: що буде, якщо сильно потрусити яйцем перед варінням.