Ідеально для будь-якої події: курячі крильця в медово-соєвому соусі – ароматний рецепт
Джерело:
Nova StravaАроматні курячі крильця, запечені в соковитому медово-соєвому соусі, – кулінарний шедевр, який обіцяє задовольнити найвибагливіші смакові рецептори. Ця страва підійде для будь-якої події – чи то невимушений вечір з друзями, чи запальний футбольний матч.
Пропонуємо рецепт приготування курячих крилець в медово-соєвому соусі, запечених в духовці. Подавати можна як з овочами, так і з гарнірами, передає Nova Strava.
Читайте також Солянка – страва не найважча, але є декілька секретів приготування: смачний і пікантний рецепт
Курячі крильця в медовому соусі
- Час: 1 година 20 хвилин
- Порції: 10 – 12 штук
Інгредієнти:
– курячі крильця – 500 грамів;
– мед – 2 столових ложки;
– соєвий соус – 3 столових ложки;
– французька гірчиця в зернах – 1/2 чайні ложки;
– часник – 2 зубчики;
– олія для змащування форми;
– кунжут для подачі.
Приготування:
- Курячі крильця промийте, просушіть, розріжте на 2 частини. Відправте у миску.
- Приготуйте соус: мед, соєвий соус, гірчиця та подрібнений часник, сіль до смаку – перемішайте.
- Тоді залийте крильця соусом та перемішайте. Накрийте пакетом та залиште на 15 хвилин. Потім переверніть курячі крильця і залиште ще на 15 хвилин.
- Форму для випікання змастіть олією, перекладіть курячі крильця у форму, змастіть соусом, накрийте фольгою і відправте в духовку, розігріту до 180 градусів, на 20 хвилин.
- Потім приберіть фольгу, змастіть курячі крила соком, що виділився і залиште в духовці ще на 20 хвилин.
- Курячі крила готові. Посипте їх зверху кунжутом. Смачного!
Сподобався рецепт? Тоді дізнайтеся, як приготувати смачний та поживний жульєн з куркою та грибами, що підійде до будь-якого гарніру.