Ідеально для будь-якої події: курячі крильця в медово-соєвому соусі – ароматний рецепт

4 жовтня 2024, 17:44
Читать новость на русском

Джерело:

Nova Strava

Ароматні курячі крильця, запечені в соковитому медово-соєвому соусі, – кулінарний шедевр, який обіцяє задовольнити найвибагливіші смакові рецептори. Ця страва підійде для будь-якої події – чи то невимушений вечір з друзями, чи запальний футбольний матч.

Пропонуємо рецепт приготування курячих крилець в медово-соєвому соусі, запечених в духовці. Подавати можна як з овочами, так і з гарнірами, передає Nova Strava

Читайте також  Солянка – страва не найважча, але є декілька секретів приготування: смачний і пікантний рецепт

Курячі крильця в медовому соусі

  • Час: 1 година 20 хвилин
  • Порції: 10 – 12 штук

Інгредієнти:
– курячі крильця – 500 грамів;
– мед – 2 столових ложки;
– соєвий соус – 3 столових ложки;
– французька гірчиця в зернах – 1/2 чайні ложки;
– часник – 2 зубчики;
– олія для змащування форми;
– кунжут для подачі.

Приготування:

  1. Курячі крильця промийте, просушіть, розріжте на 2 частини. Відправте у миску.
     
  2. Приготуйте соус: мед, соєвий соус, гірчиця та подрібнений часник, сіль до смаку – перемішайте.
     
  3. Тоді залийте крильця соусом та перемішайте. Накрийте пакетом та залиште на 15 хвилин. Потім переверніть курячі крильця і ​​залиште ще на 15 хвилин.
     
  4. Форму для випікання змастіть олією, перекладіть курячі крильця у форму, змастіть соусом, накрийте фольгою і відправте в духовку, розігріту до 180 градусів, на 20 хвилин.
     
  5. Потім приберіть фольгу, змастіть курячі крила соком, що виділився і залиште в духовці ще на 20 хвилин.
     
  6. Курячі крила готові. Посипте їх зверху кунжутом. Смачного!

Сподобався рецепт? Тоді дізнайтеся, як приготувати смачний та поживний жульєн з куркою та грибами, що підійде до будь-якого гарніру.