Жульєн поєднує в собі багатий смак грибів з ніжністю вершкового соусу та хрусткістю сиру. Як приготувати смачний та поживний жульєн, що підійде до будь-якого гарніру, поділився Smachno.ua.

Спробуйте також Все діло в секреті: як приготувати піцу "Un momento" за 15 хвилин – швидше, ніж доставка

Жульєн з грибами та куркою – швидкий рецепт

  • Час: 30 хвилин
  • Порція: 1 середня посудина (приблизно 6 осіб)

Інгредієнти:
– гриби свіжі – 700 грамів;
– шинка або курка – 500 грамів;
– цибуля ріпчаста – 2 штуки;
– масло вершкове – 4 столові ложки;
– сир твердий – 150 грамів;
– сметана – 0,5 склянки;
– сіль та перець – до смаку.

Приготування:

  1. Гриби наріжте соломкою і підсмажте на вершковому маслі.
  2. Цибулю наріжте тонкими півкільцями та смажте на маслі, що залишилося до прозорості.
  3. Змішайте цибулю з грибами, посоліть та поперчіть до смаку.
  4. Потім додайте нарізану кубиками шинку або курку та сметану, перемішайте та тушкуйте на слабкому вогні 7 хвилин.
  5. Викладіть підготовлені інгредієнти в форму та посипте тертим сиром. Запікайте жульєн в духовці 15 хвилин при 180 градусах.

Жульєн з грибами та куркою готовий. Подайте його теплим, прикрасивши зеленню до смаку. Смачного

Чудове доповнення до трапези: запечена в духовці фарширована картопля – страва, яка майстерно поєднує м'яку текстуру картоплі з соковитим смаком пікантної начинки.