Секрет – в особливому паніруванні: готуємо соковиті курячі відбивні

23 серпня 2024, 11:50
Читать новость на русском

Джерело:

przyslijprzepis

Курячі відбивні чудово доповнюють будь-який гарнір. Соковите м'ясо у хрусткій паніровці – це просто неймовірне поєднання.

Готувати соковиті курячі відбивні повинна вміти кожна господиня. Якщо додати до них хрустку оболонку – результат буде фантастичним. 

Читайте також Ви ще можете все врятувати: що робити, якщо кришка на консервації почала ржавіти

Рецепт курячих відбивних 

Час: 1 година 

Порцій: 2

Інгредієнти
– 800 грамів курячого філе;
– 4 столові ложки борошна
– 1 яйце;
– 4 столові ложки молока;
– 80 грамів панірувальних сухарів;
– 1,5 столової ложки кунжуту;
– 2 столові ложки тертого сиру;
– цедра половинки лимона. 

Приготування

  1. М'ясо нарізаємо та злегка відбиваємо. 
  2. В одну тарілку насипаємо борошно, в іншій – змішуємо яйце з молоком. 
  3. Окремо змішуємо панко, сир, кунжут та цедру. 
  4. Відбивні обвалюємо в борошні, потім у яйці та паніровці. 
  5. Ставимо у холодильник на 20 – 30 хвилин.
  6. Смажимо відбивні по 5 хвилин з кожного боку. 

Смачного!

Це важливо знати: які банани краще не купувати.