Секрет – в особливому паніруванні: готуємо соковиті курячі відбивні
23 серпня 2024,
11:50
Читать новость на русском
Джерело:
przyslijprzepisКурячі відбивні чудово доповнюють будь-який гарнір. Соковите м'ясо у хрусткій паніровці – це просто неймовірне поєднання.
Готувати соковиті курячі відбивні повинна вміти кожна господиня. Якщо додати до них хрустку оболонку – результат буде фантастичним.
Читайте також Ви ще можете все врятувати: що робити, якщо кришка на консервації почала ржавіти
Рецепт курячих відбивних
Час: 1 година
Порцій: 2
Інгредієнти:
– 800 грамів курячого філе;
– 4 столові ложки борошна
– 1 яйце;
– 4 столові ложки молока;
– 80 грамів панірувальних сухарів;
– 1,5 столової ложки кунжуту;
– 2 столові ложки тертого сиру;
– цедра половинки лимона.
Приготування:
- М'ясо нарізаємо та злегка відбиваємо.
- В одну тарілку насипаємо борошно, в іншій – змішуємо яйце з молоком.
- Окремо змішуємо панко, сир, кунжут та цедру.
- Відбивні обвалюємо в борошні, потім у яйці та паніровці.
- Ставимо у холодильник на 20 – 30 хвилин.
- Смажимо відбивні по 5 хвилин з кожного боку.
Смачного!
Це важливо знати: які банани краще не купувати.