Укр Рус
24 липня, 15:59
1

Японський майонез за 10 хвилин: швидкий рецепт від Ектора

Основні тези
  • Японський майонез відрізняється від традиційного більш м'яким смаком, легкою текстурою та використанням оригінальних інгредієнтів.
  • Він часто використовується для приготування ролів, салатів та інших страв.

Японський майонез відомий своїм унікальним м'яким і злегка кисло-солодким смаком. Його виразна текстура робить його ідеальним доповненням як для салатів, так і для закусок.

Цей соус можна зробити вдома всього за 5 хвилин. Як приготувати японський майонез, розповідає 24 Канал з посиланням на Ектора Хіменеса-Браво.

Читайте також З самого ранку заряд енергії на цілий день: готуємо оригінальні французькі тости

Як приготувати японський майонез за рецептом Ектора?

  • Час: 10 хвилин
  • Порції: 1

Інгредієнти:
– 1 яйце;
– 1 чайна ложка цукру;
– 0,5 чайної ложки солі; 
– 1 чайна ложка гірчиці;
– 1 столова ложка рисового оцту;
– 1 чайна ложка лимонного соку;
– 150 грамів соєвої олії.

Приготування:

  1. У чаші блендера змішайте яйце, цукор, сіль і гірчицю. Влийте рисовий оцет і лимонний сік.
     
  2. Починайте збивати суміш блендером або вінчиком, поступово вливаючи соєву олію тонкою цівкою. Збийте до однорідної, кремової текстури – і готово.
     
  3. Майонез має загуснути вже через 2 хвилини. Перекладіть його в банку, закрийте кришкою і зберігайте у холодильнику приблизно тиждень.

Смачного!

Теж приготуйте:  бюджетна намазка з оселедця за 2 хвилини.