Ресторанна вишуканість в домашніх умовах: як оригінально і легко зробити яйця пашот
4 листопада 2024,
10:31
Читать новость на русском
Яйця пашот – чудова опція для сніданку або ланчу. Подавати їх можна з чим завгодно, а приготування займає лише кілька хвилин.
Естетика страв – це завжди цікаві експерименти, які дозволяють отримати від трапези ще більше задоволення. Яйця пашот можна подати як у ресторані без зайвої мороки, розповідає 24 Канал з посиланням на Ukr.Media.
Читайте також І для перекусу, і до столу: смачна намазка за лічені хвилини, яка стала хітом та підкорює усіх
Рецепт яєць пашот
- Порцій: 4
- Час: 10 хвилин
Інгредієнти:
– 4 яйця;
– спеції за бажанням.
Приготування:
- Силіконові форми для кексів змащуємо олією.
- Вбиваємо по 1 яйцю у форми. Солимо та за бажанням додаємо спеції.
- У сковороду наливаємо воду, щоб вона досягала половини форми.
- Доводимо воду до кипіння, ставимо форми у воду, накриваємо кришкою.
- Зменшуємо вогонь та варимо не довше 4 – 5 хвилин.
- Дістаємо форми, яйця легко з них вислизнуть.
- Подаємо з улюбленими сендвічами або салатом.
Смачного!
Ідеальний десерт: сметанкова насолода з чорносливом родом зі старих кафе.