Ресторанна вишуканість в домашніх умовах: як оригінально і легко зробити яйця пашот

4 листопада 2024, 10:31
Читать новость на русском

Яйця пашот – чудова опція для сніданку або ланчу. Подавати їх можна з чим завгодно, а приготування займає лише кілька хвилин.

Естетика страв – це завжди цікаві експерименти, які дозволяють отримати від трапези ще більше задоволення. Яйця пашот можна подати як у ресторані без зайвої мороки, розповідає 24 Канал з посиланням на Ukr.Media

Читайте також І для перекусу, і до столу: смачна намазка за лічені хвилини, яка стала хітом та підкорює усіх

Рецепт яєць пашот 

  • Порцій: 4
  • Час: 10 хвилин 

Інгредієнти
– 4 яйця;
– спеції за бажанням. 

Приготування:

  1. Силіконові форми для кексів змащуємо олією.
  2. Вбиваємо по 1 яйцю у форми. Солимо та за бажанням додаємо спеції. 
  3. У сковороду наливаємо воду, щоб вона досягала половини форми. 
  4. Доводимо воду до кипіння, ставимо форми у воду, накриваємо кришкою.
  5. Зменшуємо вогонь та варимо не довше 4 – 5 хвилин.
  6. Дістаємо форми, яйця легко з них вислизнуть.
  7. Подаємо з улюбленими сендвічами або салатом. 

Смачного!

    Ідеальний десерт: сметанкова насолода з чорносливом родом зі старих кафе.