Естетика страв – це завжди цікаві експерименти, які дозволяють отримати від трапези ще більше задоволення. Яйця пашот можна подати як у ресторані без зайвої мороки, розповідає 24 Канал з посиланням на Ukr.Media.

Читайте також І для перекусу, і до столу: смачна намазка за лічені хвилини, яка стала хітом та підкорює усіх

Рецепт яєць пашот

  • Порцій: 4
  • Час: 10 хвилин

Інгредієнти:
– 4 яйця;
– спеції за бажанням.

Приготування:

  1. Силіконові форми для кексів змащуємо олією.
  2. Вбиваємо по 1 яйцю у форми. Солимо та за бажанням додаємо спеції.
  3. У сковороду наливаємо воду, щоб вона досягала половини форми.
  4. Доводимо воду до кипіння, ставимо форми у воду, накриваємо кришкою.
  5. Зменшуємо вогонь та варимо не довше 4 – 5 хвилин.
  6. Дістаємо форми, яйця легко з них вислизнуть.
  7. Подаємо з улюбленими сендвічами або салатом.

Смачного!

    Ідеальний десерт: сметанкова насолода з чорносливом родом зі старих кафе.