Укр Рус
23 березня, 21:17
1

Спеції будуть в рази ароматнішими: кулінарний трюк з індійської кухні

Основні тези
  • Простий прийом з індійської кухні дозволяє значно посилити аромат спецій.
  • Для цього потрібні лише пательня та кілька хвилин часу.

Аромат – одна з головних характеристик спецій. І є дуже простий прийом, який дозволить посилити його в кілька разів.

Кожен кулінар докладає чимало зусиль, аби підібрати ідеальну суміш спецій для своїх страв. Однак цього мало: потрібно знати, як змусити їх максимально розкрити свій аромат, розповідає 24 Канал з посиланням на Ukr.Media

Цікаво Ви тепер завжди будете використовувати цей прийом: навіщо додавати соду до смаженої цибулі

Як розкрити аромат спецій на повну

Спойлер: не потрібно жодних хитрих девайсів або складних маніпуляцій. Усе, що вас потрібно, це елементарна пательня та кілька хвилин вільного часу. 

Смаковий відтінок страв / Фото Freepik 

Висипаємо спеції на суху сковорідку та смажимо 1 – 2 хвилини на середньому вогні. В такий спосіб ми посприяємо виділенню ефірних олій, тому спеції матимуть глибший аромат та яскравіший смак. 

Найкраще цей метод працює із зернами, але також чудово підійде і для мелених спецій. 

Цікава думка: чому відомий історик заперечує існування італійської кухні.