Ви дізнаєтеся, що таке по-справжньому ніжне м'ясо: який універсальний маринад це гарантує

8 жовтня 2024, 08:10
Читать новость на русском

Джерело:

Ukr.Media

При приготуванні м'яса не можна пропускати процесу маринування. Не обов'язково закладати на це багато часу, з деякими секретами надати м'ясу ніжної текстури можна швидко.

Завдяки маринуванню м'ясо набуває не лише довершеного смаку, а й особливої ніжної текстури. Деякі маринади вимагають кількох годин, однак з цим все буде куди простіше, розповідає Ukr.Media

До теми Сигнал тривоги: яка ознака свідчить, що сметану не можна їсти

Рецепт маринаду зі швидкою дією 

Час: 10 хвилин

Порцій: на 1 кілограм м'яса

Результат вражає усіх / Фото Pixabay

Інгредієнти:
– ківі;
– чайна ложка солодкої паприки;
– столова ложка рослинної олії;
– сіль до смаку. 

Приготування

  1. Ківі подрібнюємо у блендері. 
  2. Додаємо паприку, олію та сіль, ще раз добре перемішуємо. 
  3. Кладемо м'ясо у маринад. Для білого м'яса достатньо буде 30 хвилин, для червоного – трішки довше. 

 Смачного!

З ним "Шуба" вийде казковою: готуємо особливий буряк.