Завдяки маринуванню м'ясо набуває не лише довершеного смаку, а й особливої ніжної текстури. Деякі маринади вимагають кількох годин, однак з цим все буде куди простіше, розповідає Ukr.Media.
До теми Сигнал тривоги: яка ознака свідчить, що сметану не можна їсти
Рецепт маринаду зі швидкою дією
Час: 10 хвилин
Порцій: на 1 кілограм м'яса
Результат вражає усіх / Фото Pixabay
Інгредієнти:
– ківі;
– чайна ложка солодкої паприки;
– столова ложка рослинної олії;
– сіль до смаку.
Приготування:
- Ківі подрібнюємо у блендері.
- Додаємо паприку, олію та сіль, ще раз добре перемішуємо.
- Кладемо м'ясо у маринад. Для білого м'яса достатньо буде 30 хвилин, для червоного – трішки довше.
Смачного!
З ним "Шуба" вийде казковою: готуємо особливий буряк.