У вас його випрошуватимуть: рецепт рибних котлет на швидку руку

20 серпня 2024, 00:12
Читать новость на русском

Джерело:

noviydoctor

Рибні котлети – вдале доповнення будь-якого гарніру. Трішки кулінарної магії – і вони опиняться на вашому столі.

Якщо ви маєте вдома рибні консерви, то приготувати котлети не складе жодних труднощів. Швидко перемішуємо інгредієнти, кілька хвилин на смаження – і готово!

Читайте також Спагетті матимуть дивовижний колір: рецепт особливого соусу з буряка та фети

Рецепт швидких рибних котлет

Час: 30 хвилин 

Порцій: 2

Інгредієнти
– 250 грамів рибних консервів;
– 80 грамів рису;
– 1 яйце;
– 2 столові ложки олії;
– сіль та перець до смаку. 

Приготування

  1. Рис промиваємо, солимо воду та варимо. Охолоджуємо. 
  2. З консервів зливаємо рідину. Викладаємо їх у глибоку миску та розминаємо. 
  3. Додаємо до рису яйце та рис, розминаємо до однорідності. Якщо фарш вийшов рідким, можна додати трішки манної крупи. Залишаємо масу на 15 – 20 хвилин.
  4. Формуємо котлети та смажимо по 2 – 3 хвилини з кожного боку. 

Смачного!

Вони вам точно знадобляться: готуємо в'ялені помідори без олії.