Чому цей рецепт не трапився раніше: швидкий торт з печива та лише 3 інгредієнтів

20 серпня 2024, 10:41
Читать новость на русском

Джерело:

noviydoctor

Торт – це не завжди про довге приготування та багато зусиль. Є й простіші способи довершити чаювання десертом.

Вам потрібні лише кілька інгредієнтів та зовсім мало зусиль. Цей торт такий простий, що готувати його можна ледь не щодня. 

Читайте також Ви такого ще точно не їли: як заготувати варення з малини та банану

Рецепт швидкого торта 

Час: 30 хвилин + застигання

Порцій: 6

Інгредієнти
– 450 грамів сметани (20 – 30%);
– 200 грамів пісочного печива (можна використати солодкий крекер);
– 25 грамів желатину;
– 5 столових ложок (або на власний розсуд) цукру;
– 30 грамів шоколаду. 

Приготування

  1. Швидкорозчинний желатин висипаємо у склянку і заливаємо 100 мілілітрами води. Залишаємо на 10 – 15 хвилин. 
  2. З'єднуємо сметану з цукром та збиваємо до однорідності. Залишаємо збиту масу на 5 хвилин. Для аромату можна додати ванілін. 
  3. Нагріваємо желатин до 70 – 80 градусів, щоб він розчинився. Постійно помішуємо, важливо не дати йому закипіти. 
  4. Крем ретельно та швидко помішуємо і вливаємо в нього желатин. 
  5. Глибоку круглу форму застеляємо харчовою плівкою. Наливаємо у форму невелику кількість крему. 
  6. Викладаємо рівномірний шар печива, можна додати шоколад і ягоди. 
  7. Чергуємо шари, останнім викладаємо крем. Він повинен повністю покрити печиво. 
  8. Ставимо торт на 2 – 3 години у холодильник, а краще на ніч. 
  9. Перекладаємо торт на пласку тарілку та прикрашаємо на власний розсуд.

Смачного!

Цей рецепт геніальний: салат-закуска з помідорів за 10 хвилин.