Новий смак для звичних буднів: як смачно запекти кролика у рукаві – не рецепт, а знахідка
- Кролик – чудова можливість урізноманітнити будні.
- Його мʼясо завжди виходить ніжним та соковитим.
Кролик – чудова альтернатива звичним мʼясним стравам. Готувати його дуже легко, а смак завжди виходить неперевершеним.
Ніжний кролик з цитрусовими відтінками стане ідеальним доповненням до будь-якого гарніру. Це мʼясо не лише невибагливе у приготуванні, а й дуже дієтичне, розповідає 24 Канал.
До теми Відпочинок перетвориться на свято: готуємо медівник за рецептом улюблениці господинь Лілії Цвіт
Рецепт кролика у рукаві
- Час: 1 година
- Порцій: 4
Інгредієнти:
– 700 грамів кролятини;
– половинка апельсину;
– 0,5 яблука твердих сортів;
– 2 столові ложки майонезу;
– спеції та сіль (до смаку).
Приготування:
Розділіть тушку кролика уздовж хребта на дві частини.
Ретельно натріть м’ясо сумішшю солі, перцю, улюблених спецій та майонезу.
Поверх викладіть часточки апельсина та нарізане яблуко.
Обережно перекладіть усе у рукав для запікання, зав’яжіть краї.
Готуйте у духовці, розігрітій до 200 градусів, протягом приблизно 45 хвилин.
Смачного!
Його зʼїдають за хвилини: простий рецепт сніданкового паштету.