Це щось новеньке: готуємо кукурудзу у спосіб, який перетворить будні на свято
26 серпня 2024,
07:15
Читать новость на русском
Джерело:
ВВС FoodВарена кукурудза навряд чи скаржиться на популярність. Але є рецепти, які перетворюють цей продукт на справжній кулінарний шедевр.
Кукурудза на грилі – це воістину фонтан вражень для вашого смаку. Не обов'язково йти до мангала чи на природу – достатньо скористатися опціями, які доступні вдома.
Читайте також Вони викликають шалений захват: як замаринувати кабачки з гірчицею та часником
Рецепт печеної кукурудзи
Час: до 1 години
Порцій: 4
Інгредієнти:
– 4 великих качани кукурудзи (ріжемо навпіл);
– 60 грамів сиру фета;
– дрібно нарізаний коріандр;
– 4 цибулини (дрібно порізані);
– цедра 2 лаймів;
– дрібка чилі;
– 4 столові ложки майонезу;
– дольки лайма для подачі.
Приготування:
- Духовку розігріваємо до 190 градусів.
- Викладаємо кукурудзу в лушпинні на сітку та запікаємо 40 – 45 хвилин до готовності. У процесі кілька разів перевертаємо. Перш ніж зняти лушпиння дайте кукурудзі трішки охолонути.
- У мисці з'єднуємо сир, коріандр, ріпчасту цибулю, чилі та цедру лайма.
- Кожен качан змащуємо майонезом і занурюємо у сирну суміш.
- Подаємо з дольками лайма.
Смачного!
Шедевр за кілька хвилин: рецепт яєчних конвертиків.