Це щось новеньке: готуємо кукурудзу у спосіб, який перетворить будні на свято

26 серпня 2024, 07:15
Читать новость на русском

Джерело:

ВВС Food

Варена кукурудза навряд чи скаржиться на популярність. Але є рецепти, які перетворюють цей продукт на справжній кулінарний шедевр.

Кукурудза на грилі – це воістину фонтан вражень для вашого смаку. Не обов'язково йти до мангала чи на природу – достатньо скористатися опціями, які доступні вдома. 

Читайте також Вони викликають шалений захват: як замаринувати кабачки з гірчицею та часником

Рецепт печеної кукурудзи 

Час: до 1 години

Порцій: 4

Інгредієнти
– 4 великих качани кукурудзи (ріжемо навпіл);
– 60 грамів сиру фета;
– дрібно нарізаний коріандр;
– 4 цибулини (дрібно порізані);
– цедра 2 лаймів;
– дрібка чилі;
– 4 столові ложки майонезу;
– дольки лайма для подачі. 

Приготування

  1. Духовку розігріваємо до 190 градусів. 
  2. Викладаємо кукурудзу в лушпинні на сітку та запікаємо 40 – 45 хвилин до готовності. У процесі кілька разів перевертаємо. Перш ніж зняти лушпиння дайте кукурудзі трішки охолонути. 
  3. У мисці з'єднуємо сир, коріандр, ріпчасту цибулю, чилі та цедру лайма.
  4. Кожен качан змащуємо майонезом і занурюємо у сирну суміш. 
  5. Подаємо з дольками лайма.

Смачного!

Шедевр за кілька хвилин: рецепт яєчних конвертиків