Вони викликають шалений захват: як замаринувати кабачки з гірчицею та часником
23 серпня 2024,
06:06
Читать новость на русском
Джерело:
"Смачненьке"Мариновані кабачки – це чудовий кулінарний запас. Якщо обрати правильні прянощі, то результат буде просто божественним.
Ці кабачки будуть вдалим додатком до безлічі страв. Особливо вони смакуватимуть з вареною картопелькою та котлетами чи смаженим м'ясом.
Читайте також Унікальний український рецепт: які вареники любив їсти Тарас Шевченко
Рецепт маринованих кабачків
Час: 30 хвилин + маринування
Порцій: 2 літри
Інгредієнти:
– 2 кілограми кабачків;
– головка часнику;
– пучок кропу;
– 1,5 столової ложки солі;
– 1,5 столової ложки гірчичного порошку;
– 100 грамів цукру;
– 2 чайні ложки чорного перцю;
– 100 мілілітрів олії;
– 100 мілілітрів оцту.
Приготування:
- Кабачки миємо та нарізаємо брусочками.
- Кріп подрібнюємо, часник прочавлюємо.
- В мисці з'єднуємо сіль, цукор, перець, гірчицю, олію та оцет. Добре перемішуємо.
- З'єднуємо маринад з кабачками. Накриваємо рушником та залишаємо на 3 години, кожні 30 хвилин перемішуємо.
- Розкладаємо по стерилізованих банках та пастеризуємо 10 хвилин.
Смачного!
Легко та оригінально: яєчні конвертики на сніданок.