8 серпня,
06:10
Вона не просто смачна – вона ідеальна: варимо кукурудзу за геніальним рецептом Пави
Основні тези
- Варена кукурудза – популярний літній смаколик, який можна вдосконалити сирними відтінками.
- Рецепт Пави дозволяє перетворити елементарну кукурудзу на шедевр.
Варена кукурудза – один з найпопулярніших смаколиків літа. А якщо трішки почаклувати, то її можна перетворити на справжній шедевр.
Приготування вареної кукурудзи – простий процес, з яким ніколи не виникає жодних проблем. Але 24 Канал радить трішки його вдосконалити за рецептом Пави, яким він поділився у своєму інстаграмі – так простий перекус перетвориться на шедевр.
До речі Раз, два – і готово: Єфросиніна показала, як зварити кукурудзу лише за 5 хвилин
Як смачно приготувати варену кукурудзу?
- Час: 25 хвилин
- Порцій: 4
Інгредієнти:
– 1 літр води;
– кілька гілочок тим'яну;
– 4 кукурудзи;
– 200 грамів вершкових плавлених сирків;
– 8 горошків перцю;
– сіль до смаку.
Приготування:
- Закипʼятіть воду, наріжте сирки та киньте їх у каструлю. Мішайте до повного розчинення.
- Додайте решту інгредієнтів та ще раз добре перемішайте.
- Покладіть у каструлю кукурудзу та варіть 20 хвилин під кришкою.
Смачного!
Смак буде наче у свіжої: як правильно заморозити зелень на зиму.