Кацурін показав, як смачно зварити раки: все вирішує один секретний інгредієнт
- Михайло Кацурін поділився рецептом варених раків з секретним інгредієнтом, який він опублікував у ТікТок.
- Для приготування потрібно 4 кілограми раків, 800 грамів вершкового масла, сіль, кукурудза, трави, мед, морква, часник, лимони, горошок та лавровий лист.
Варені раки – це чудова нагода урізноманітнити звичне дозвілля. І готувати їх треба так, щоб цей момент запамʼятався на все життя.
Відомий шеф Михайло Кацурін показав, як можна перетворити варених раків на витвір кулінарного мистецтва. 24 Канал пропонує скористатися рецептом та секретним інгредієнтом, якими він поділився у своєму ТікТок.
Цікаво Перевірте просто в магазині: 5 ознак, які вказують на свіжість риби
Чому вода для раків повинна бути солоною?
Мʼясо рака надійно захищає панцир, тому солити воду потрібно з запасом. Найменша пропорція – 1 столова ложка солі на літр води, розповідає портал Cookfood.
Як смачно зварити раків?
- Час: 1 година
- Порцій: 8
Інгредієнти:
– 4 кілограми живих раків;
– 800 грамів вершкового масла;
– сіль;
– 4 кукурудзи;
– букет трав та зелені;
– 300 грамів меду;
– 2 моркви;
– 2 часники;
– 2 лимони;
– горошок та лавровий лист.
Приготування:
- Спершу доведіть воду до кипіння, добре посоліть і зваріть у ній бульйон із овочів, спецій та зелені.
- Потім опустіть раків і готуйте їх ще близько 15 хвилин.
- Наприкінці додайте щедрий шматок вершкового масла та зніміть страву з плити або вогню.
Смачного!
Що подати з раками?
- Свіжий салат – це завжди гарна ідея для будь-якої трапези.
- А коли він ще й ситний, то задоволення зростає у рази.