Укр Рус
18 квітня, 11:05
2

Для найкращого смаку та глибокого аромату: як замочувати цукати на паску

Основні тези
  • Цукати для паски рекомендується замочувати в алкоголі (темний ром, коньяк або горілка) або апельсиновому соку, залишивши їх на ніч у холодильнику.
  • Перед додаванням у тісто цукати потрібно відцідити, підсушити до кімнатної температури та обваляти в борошні або крохмалі, щоб вони не осідали на дно паски.
Як замочувати цукати на паску Як замочувати цукати на паску

Цукати – один з основних додатків до паски. І для того, щоб використати їх потенціал на максимум, важливо правильно їх замочити.

Важливо знати, що замочувати цукати потрібно в переддень приготування паски, адже процес триває цілу ніч. А для того, щоб все вийшло якнайкраще, 24 Канал пропонує скористатися порадами порталу Shuba.

Не пропустіть Щоб насолоджуватися ними якнайдовше: як зберігати паски, щоб не сохли

Як замочувати цукати на Паску 

Серед фаворитів досвідчених господинь – цукати, які замочують в алкоголі. Це може бути темний ром, коньяк або горілка. Один з найкращих варіантів – змішати коньяк з апельсиновим соком. 

Ідеальне доповнення до паски / Фото Pixabay 

Не варто переживати – під час випікання весь алкоголь випарується, після нього залишиться тільки неперевершений аромат. 

У вечір перед випіканням складіть цукати в баночку, залийте алкоголем, закрийте кришкою та поставте у холодильник. Якщо все ж переживаєте через алкоголь, то замочіть цукати лише в апельсиновому соку. 

Зранку відцідіть цукати через сито, а перед додаванням у тісто дайте їм підсохнути та нагрітися до кімнатної температури. Обваляйте їх у борошні або крохмалі – так вони не осядуть на дно паски. 

Якщо ж ви забули замочити цукати, то зробіть це бодай на 10 – 15 хвилин перед приготуванням. 

Вона вже стала зіркою соцмереж: як приготувати мʼясну паску.