Для того, щоб паска була свіжою якомога довше, краще використовувати не сухі, а свіжі пресовані дріжджі. Які ж секрети працюють вже після випікання – розповідає 24 Канал.
До теми Секрети львівських господинь: коли потрібно змащувати паску яйцем
Як зберігати паску
Якщо ви випікали паску у паперових формочках, то краще залишати випічку в них аж до споживання. Вони захистять випічку від швидкого черствіння.
Ваша паска довго буде свіжою / Фото Freepik
Також після приготування паску можна загорнути у білий папір або чисту серветку. Звісно, лише після того, як вона охолоне.
Стане у пригоді стане целофановий пакет, який закриє доступ до повітря. Окрім того, паску не радять зберігати поруч з іншим хлібом – святкову випічку краще ставити окремо, аби якомога довше насолоджуватися її смаком.
Головний тренд цього року: як зробити мʼясну паску.