Секрет поколінь українських господинь: як зробити, щоб суп не википав – треба лише один предмет
Українські господині опанували багато граней кулінарного мистецтва. Завдяки глибині їхніх знань життя на кухні стає куди легшим.
Якщо з супу википить забагато води, то це неодмінно вплине на смак страви, розповідає Смачно 24. Ба навіть більше – її елементарно стане менше.
Читайте також Це не довго, якщо знати секрет: буряк можна варити в рази швидше – що треба робити
Доливати воду до супу чи бульйону, який вже давно готується – далеко не найкраще рішення, якого краще уникати. Все простіше – ви легко можете зробити так, щоб вода не википала!
Секрет українських господинь
Коли досвідчені українські господині готують суп або просто поставили воду на закипання, вони кладуть поперек каструлі дерев'яну ложку. І все – води в каструлі менше не ставатиме.
Окремий вид насолоди / Фото Pixabay
Коли бульбашки будуть торкатися ложки, то будуть лопатися, і вода повернеться до каструлі. Ось таке просте й елегантне рішення поширеної проблеми.
Не треба панікувати: як врятувати цибулю, якщо ви її пересмажили.