Секрет поколінь українських господинь: як зробити, щоб суп не википав – треба лише один предмет

12 вересня 2024, 22:30
Читать новость на русском

Українські господині опанували багато граней кулінарного мистецтва. Завдяки глибині їхніх знань життя на кухні стає куди легшим.

Якщо з супу википить забагато води, то це неодмінно вплине на смак страви, розповідає Смачно 24. Ба навіть більше – її елементарно стане менше. 

Читайте також Це не довго, якщо знати секрет: буряк можна варити в рази швидше – що треба робити

Доливати воду до супу чи бульйону, який вже давно готується – далеко не найкраще рішення, якого краще уникати. Все простіше – ви легко можете зробити так, щоб вода не википала! 

Секрет українських господинь 

Коли досвідчені українські господині готують суп або просто поставили воду на закипання, вони кладуть поперек каструлі дерев'яну ложку. І все – води в каструлі менше не ставатиме. 

Окремий вид насолоди / Фото Pixabay

Коли бульбашки будуть торкатися ложки, то будуть лопатися, і вода повернеться до каструлі. Ось таке просте й елегантне рішення поширеної проблеми. 

Не треба панікувати: як врятувати цибулю, якщо ви її пересмажили.