Не гірший, ніж в Burger King і McDonald's: готуємо бургер з філе минтая

3 вересня 2024, 06:13
Читать новость на русском

Джерело:

recipes.net

Минтай – це риба, яку не назвеш рідкістю на наших прилавках. Коли звичний варіант і смаженням вже не надихає, можна спробувати іншу опцію, тим паче, що вона отримала визнання у світі.

Минтай  – прекрасна альтернатива котлетам з яловичини, свинини або курки. Ця риба потішить не лише приємним смаком, а й корисними властивостями.

Читайте також Секрети королівської кухні: улюблена страва королеви Єлизавети ІІ

Рецепт бургера з минтаєм 

Час: 30 хвилин 

Порцій: 2

Інгредієнти: 
– 1 філе минтая;
– борошно та яйце для кляру;
– панірувальні сухарі;
для подачі: 
– 2 булочки для гамбургера;
– салат айсберг;
– блістер сиру;
– соус тартар.

 Приготування: 

  1. Рибку розрізаємо на 2 частини, солимо та перчимо до смаку. 
  2. Збиваємо яйце та додаємо в нього борошно.
  3. Рибу спочатку вмокаємо у кляр, а потім – у панірувальні сухарі. 
  4. Смажимо на середньому вогні до готовності. 
  5. Формуємо бургери: розрізаємо булочки навпіл, змащуємо соусом, викладаємо листя салату, котлети, додаємо сир та накриваємо іншою половинкою булочки. 

Смачного!

Він завжди стає зіркою: дивовижний салат, який вразить простотою приготування.