Високий, не падає та виглядає як з картинки: швидкий рецепт домашнього бісквіта
8 жовтня 2024,
06:57
Читать новость на русском
Джерело:
BeszamelДомашній бісквіт – це швидкий та простий спосіб зробити смаколик до затишного домашнього чаювання. Треба додати лише один компонент, аби він виглядав не гірше, аніж в кулінарних шоу.
З цим рецептом у вас вийде пишний бісквіт, який не опадатиме та матиме приємний вигляд. І гарантією цього результату стане один простий інгредієнт, розповідає видання Beszamel.
Читайте також Всі подумають, що ви квасили їх у бочці: рецепт помідорів за 3 дні
Рецепт пишного бісквіта
Час: 40 хвилин
Порцій: 1
Інгредієнти:
– 200 грамів цукру;
– 140 грамів пшеничного борошна;
– 6 яєць;
– 80 грамів пудингу без ванілі або вершкового цукру.
Приготування:
- Змішуємо в мисці борошно і порошок для пудингу.
- Збиваємо яєчні білки до міцної піни. В кінці поступово додаємо цукор.
- Продовжуємо збивати і додаємо по 1 жовтку.
- Поступово вводимо борошно з пудингом, щоб було однорідне тісто.
- Виливаємо тісто у форму та випікаємо 30 хвилин при 180 градусах.
- Тепер бісквіт можна перемастити чи використати як самостійний десерт.
Смачного!
Це легко: як відрізнити сир від сирного продукту.