З цим рецептом у вас вийде пишний бісквіт, який не опадатиме та матиме приємний вигляд. І гарантією цього результату стане один простий інгредієнт, розповідає видання Beszamel.

Читайте також Всі подумають, що ви квасили їх у бочці: рецепт помідорів за 3 дні

Рецепт пишного бісквіта

Час: 40 хвилин

Порцій: 1

Інгредієнти:
– 200 грамів цукру;
– 140 грамів пшеничного борошна;
– 6 яєць;
– 80 грамів пудингу без ванілі або вершкового цукру.

Приготування:

  1. Змішуємо в мисці борошно і порошок для пудингу.
  2. Збиваємо яєчні білки до міцної піни. В кінці поступово додаємо цукор.
  3. Продовжуємо збивати і додаємо по 1 жовтку.
  4. Поступово вводимо борошно з пудингом, щоб було однорідне тісто.
  5. Виливаємо тісто у форму та випікаємо 30 хвилин при 180 градусах.
  6. Тепер бісквіт можна перемастити чи використати як самостійний десерт.

Смачного!

    Це легко: як відрізнити сир від сирного продукту.