Він недарма отримав таку назву: салат "Афродіта", який зникає за мить

10 грудня 2024, 10:35
Читать новость на русском

Якщо ви хочете, щоб гості ще довго обговорювали ваш стіл, то просто мусите подати їм цей салат. Приготуйте його на новорічні свята – і в майбутньому ви будете часто повертатися до цього рецепту.

Цей салат ніколи не затримується на столі до подачі гарячих страв. 24 Канал пропонує відтворити рецепт, яким поділився ТСН

Читайте також Один інгредієнт – три салати: смачна добірка з мандаринами на Новий рік

Рецепт салату "Афродіта"

  • Час: 20 хвилин
  • Порцій: 4

Інгредієнти: 
– 350 грамів кальмарів;
– 1 ріпчаста цибуля;
– 4 варені яйця;
– 50 грамів відвареного рису;
– 200 грамів відвареної курячої грудки;
– 100 грамів твердого сиру;
– 120 грамів волоських горіхів;
– майонез до смаку. 

Приготування

  1. Кальмари відваріть у підсоленій воді протягом 3 хвилин, потім наріжте соломкою. Викладіть їх у формувальне кільце для салатів, утворюючи перший шар, і покрийте сіточкою з майонезу.
  2. Цибулю наріжте півкільцями, жовтки відварених яєць розкришіть руками. Змішайте ці інгредієнти і додайте шар у кільце, змастивши майонезом.
  3. Наступний шар – відварений рис. Розрівняйте його і також покрийте майонезною сіточкою.
  4. Курячу грудку наріжте кубиками, викладіть поверх рису і знову змастіть майонезом.
  5. Твердий сир натріть на тертці, викладіть зверху на куряче м’ясо і додайте шар майонезу.
  6. Останнім шаром натріть білки варених яєць і прикрасьте салат подрібненими волоськими горіхами.

Смачного!

Традиції варто повертати: рецепт бюджетного єврейського салату, який почали забувати.